Vocal Academy

TCC Vocal Academy kan jou helpen bij de ontwikkeling van je stem, leert je zangtechnieken aan maar kan ook toewerken naar demo en studio opname.

Wanneer jij meer met je stem wilt doen, is TCC Vocal Academy wellicht iets voor jou! Neem contact op via het contact formulier of mail naar dennis@basevalley.com voor informatie. Dennis, één van de eigenaren van TCC-VA, is zangleraar en vocal coach. Klik hier voor meer informatie over Dennis en de rest van het team.

Wat houdt dit nu in?

TCC-VA geeft zangles aan een ieder die dit graag wilt, met de intentie je te supporten, trainen en te helpen om je muzikale carriere op te starten.
Hoe vaak heb je al geprobeerd om die hoge noot te halen, maar het lukt nog steeds niet? Of je wilt graag een demo maken, maar wilt graag weten hoe het is om je stem op te nemen?

Al deze dingen komen aan bod bij TCC-VA.

Je zangcoach gaat je hierbij begeleiden.

Het voordeel van TCC-VA is dat je les krijgt van mensen die momenteel actief zijn in het muziekleven en de klappen van de zweep kennen. Daarnaast is je oefenlokaal een echte studio! Zo raak je gewend aan zingen met een koptelefoon op en een microfoon voor je neus.

Kortom, het voltallige team staat klaar om met jou die stap te maken!

Blijf als eerste op de hoogte en volg De vocal academy op Facebook!