TCC Studios is begin 2015 geopend in het multifunctioneel zalencentrum “ De Basiliek” te Veenendaal en begin 2024 verhuist naar een nieuwe locatie in Renswoude

Op deze pagina vind u meer informatie over “het collectief” waar wij zeer vaak mee samenwerken.

Het team

Jan Pronk
Jan PronkEigenaar, huis technicus
“De microfoon professor”. Weet als geen ander opnames exact zo te maken zoals u voor ogen, of moet we zeggen oren, heeft. Werkte in het verleden o.a met Hans Dulfer, Kees Kraaijenoord, Harry Sacksioni, Don Moen, Joke Buis, Kinderen voor kinderen, Adrian Snell e.v.a
Rob Buis
Rob BuisProducer, muzikant
Producer Rob Buis is ook aan de studio verbonden. Rob werkte recent met ondermeer Kees Kraaijenoord, Joke Buis, LEV maar werkte in het verleden ook met Linda Wagenmakers,  Sharon Kips, Stonewashed, Matthijn Buwalda en voor de televisie programma’s X-Factor en Korenslag.
Daniël van der Molen
Daniël van der MolenBassist en producer
Daniël van der Molen is vooral bekend als bassist bij diverse grote acts in Nederland zoals bv Shirma Rouse. Op dit moment (2017) tourt hij o.a met Ruth Jacott door Nederland en produceert hij het nieuwe album van Johan Spruijt.
Jeroen van Santen
Jeroen van SantenProducer
Jeroen van Santen is vooral bekend als drummer van verschillende bekende acts in Nederland. Maar daarnaast is hij ook producer van een verscheidenheid aan acts.