Afgelopen 6 mei overleed Kinga Ban. Dat Kinga erg ziek was wisten we natuurlijk al heel lang, maar toch kwam dit nieuws nog vrij onverwacht. Als studio, en Jan ook jarenlang als technicus, mochten we regelmatig met Kinga werken. In de afgelopen jaren werkten we mee o.a aan de live registraties van ‘Live uit Liefde’ en ‘U weet het toch’. We denken met veel liefde terug aan de momenten dat ze bij ons in de studio was.

Jan; ” Ik herinner me vooral de mix van ‘Live uit Liefde’. Nog voordat we begonnen vroeg Kinga of ik het erg vond als ze daar af en toe bij zat. Natuurlijk geen probleem, zei ik, maar ik wil wel iets met je afspreken. Ik kan namelijk niet beloven dat ik het altijd droog houdt tijdens het luisteren. En dat gebeurde dus ook. Op een zeker moment mixte we een nummer dat mij zo raakte dat ik even een traantje liet lopen. Hoe gek, nu ik er op terugdenk, dat Kinga mij op dat moment zat te troosten. Zij was ziek en zij moest dit allemaal meemaken en ik zat te huilen… Bijzonder. Ik ga haar missen”

Lieve Kinga; tot ziens! We wensen Reinder en de familie en vrienden veel sterkte in deze periode.