TCC staat voor “The Creative Collective“ wat eigenlijk betekent dat binnen ons team verschillende creatievelingen actief zijn die van nut kunnen zijn voor jouw carrière stap.

Allereerst kom je natuurlijk voor de opname van je CD. Hierin kunnen we je professioneel begeleiden en er voor zorg dragen dat jouw muziek wordt opgenomen.

Wanneer je begeleiding zoekt bij het schrijven van liedjes, het arrangeren van een nummer of een producer zoekt, dan ben je bij ons ook aan het goede adres. TCC heeft in het team producers en singer-songwriters met een goed trackrecord.

Naast het opnemen van jouw muziek, biedt TCC het ‘STUDIO +’ verhaal aan. Hierin gaan we een stap verder en kunnen we kijken naar het volgende:

  • Wie is je doelgroep en hoe benader je deze?
  • Hoe presenteer je je website, foto’s en je uitstraling?
  • Social Media: tegenwoordig niet meer weg te denken, en zeer belangrijk voor je achterban/fanbase.
  • Contracten, management en tourtjes.
  • Hoe ga ik verder?

TCC kan hier met jou meedenken. We zien dat artiesten erg gefocussed zijn op hun eigen proces en daardoor soms door de bomen het bos niet meer zien. In dit proces helpt TCC je om de juiste beslissingen te nemen, zakelijk te kijken naar je potentie en je presentatie.

De tak die dit doet is TCC–Management. Dennis van der Molen en Bethany de Jager zijn 2 gepassioneerde mensen met een netwerk in de muziekscene, die ervoor kunnen zorgen dat je met de juiste mensen in aanraking komt.

Daarnaast werkt TCC samen met een videograaf en een fotograaf, die er zorg voor kunnen dragen dat je goeie filmpjes en mooie foto’s krijgt.

Beide mensen hebben inmiddels meerdere projecten gedaan.

Zoals je ziet staat er een team van mensen voor je klaar en is het netwerk erg groot.

Wanneer je kiest voor TCC, dan kies je voor jezelf!

 

Dennis van der Molen

06-46096217

dennis@tccstudios.com